De gezinscamping van Terschelling

Wilt u met uw gezin kamperen op het veelzijdige Terschelling? Dan bent u bij Camping Cupido aan het goede adres. De camping bij het dorpje Hee, midden op het eiland Terschelling, is een rustige camping met veel verschillende faciliteiten en ligt midden in de natuur. Daarbij heeft Camping Cupido speciaal voor de jongere bezoekers ook veel verschillende activiteiten tijdens de vakanties.

Speelgelegenheden en activiteiten op Camping Cupido

Camping Cupido is perfect als gezinscamping vanwege de speelgelegenheden en activiteiten op de camping voor kinderen. Midden op het campingterrein vindt u een grote speelplaats met een speeltoestel waar uw kinderen met de andere kinderen op de camping zich kunnen vermaken. Verder komt er tijdens de zomervakantie een animatieteam waarbij verschillende activiteiten worden georganiseerd.

Speeltoestellen camping Cupido Terschelling
Meertje van Hee camping Cupido Terschelling

Fijne rustige ligging op Terschelling

Naast veel activiteiten en speelgelegenheden is ook de locatie ideaal om met uw gezin op Camping Cupido te overnachten. De camping ligt namelijk aan het Duinmeertje van Hee, een schoon meer waarin gezwommen kan worden en waar u bij lekker weer heerlijk kunt ontspannen en kunt wandelen. Verder ligt de camping in een fijne rustige omgeving, midden in de natuur. Ideaal voor u en uw gezin.

Top