Een fijne natuurcamping op Terschelling

Bent u op zoek naar een ruim opgezette natuurcamping op Terschelling? Dan bent u bij Camping Cupido aan het juiste adres. Camping Cupido ligt midden in de mooie natuur van Terschelling, vlak aan het meertje van Hee. Ook is de camping rustig gelegen en kunt er heerlijk genieten van de natuur. Maak mooie wandelingen door het bos of in de duinen, en dat allemaal op loopafstand van de camping!

Kamperen in de natuur op Camping Cupido

Voor de ultieme beleving van de natuur kunt u op Camping Cupido heerlijk kamperen. Ook kunt u met uw eigen camper of caravan komen of een stacaravan huren voor ultieme luxe. Met alle faciliteiten die u nodig heeft zoals douches, toiletten en afwasgelegenheden red u zich op deze veelzijdige camping midden in de natuur.

Natuurcamping Camping Cupido
Meertje van Hee camping Cupido Terschelling

Rustige locatie op het eiland

Op Camping Cupido kunt u heerlijk bijkomen van de drukte thuis. De camping ligt aan het Duinmeertje van Hee, een schoon meer waarin gezwommen kan worden en waar u bij lekker weer heerlijk kunt ontspannen en kunt wandelen. Verder ligt de camping in een fijne rustige omgeving, midden in de natuur. De ideale natuurcamping dus!

Top