'Glamping' Cupido op Terschelling

Lees ik dat nu goed? ‘Glamping’ Cupido? Met onze nieuwe, luxe safari tenten wordt kamperen op Terschelling namelijk een klein beetje meer glamorous dan normaal. Camping Cupido biedt glamping vakanties aan waarbij je in een compleet ingerichte tent verblijft met allerlei luxe voorzieningen. Dat is kamperen in stijl te midden van de prachtige omgeving.

Glamping vakantie in een natuurlijk omgeving

Camping Cupido is een ruim opgezette camping op Terschelling. Tegenover onze camping vindt u het meertje van Hee. Over het algemeen is het vrij rustig op onze camping, al is er zo nu en dan natuurlijk wel een gezellige barbecue of klein feestje. Vanaf de camping kunt u direct uw fietstocht over het eiland of wandeling door het bos of duin starten.

Een luxe tent huren op een glamping

Vanaf 2020 staan er stoere safaritenten bij ons op de camping! Ze zijn ruim ingericht voor 4 of 6 personen. Heeft u altijd al eens op een luxe en bijzondere manier willen kamperen? Beleef dan de ultieme glamping ervaring in een safaritent bij ons op de camping. Ervaar het échte kampeergevoel, maar dan gecombineerd met de luxe van een vakantiehuis. Geen gedoe met tentstokken of lekke luchtbedjes: uw luxe safaritent is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het enige wat u hoeft te doen is uw koffer inpakken!

glamping-terschelling-safaritent
Natuurcamping Camping Cupido

Rustige locatie op het eiland

Het is heerlijk bijkomen op de locatie van Camping Cupido op Terschelling. De camping ligt aan het schone zwemmeertje “Het Duinmeertje van Hee”.

Vanaf de camping kunt u direct uw wandel- of fietstocht aanvangen richting het duin of door de dorpen over het eiland.

Top