Fjoertoer Terschelling

Fjoertoer

De Fjoertoer leidt de deelnemers langs de prachtige natuur van het eiland, door de polder, de bossen, de duinen en natuurlijk over het strand. Eilander kunstenaars zorgen onderweg voor verrassende en bijzondere vuur- en lichteffecten, die de wandelaars in de nachtelijke duisternis de juiste koers wijzen. En uiteraard ontbreken ook de aloude kampvuren niet.

23 maart 2024

H-T Roeien terschelling

H-T Roeirace

De dag na Hemelvaart wordt traditiegetrouw de Harlingen-Terschelling roeisloepenrace gehouden. Deze race heeft een lengte van ongeveer 32 kilometer. Ruim 130 sloepen strijden om de felbegeerde eerste plaats.

10 mei 2024

OEROL Festival Terschelling

OEROL Festival

Terschelling tien dagen lang het podium voor theatermakers, muzikanten en beeldend kunstenaars uit binnen- en buitenland. Bijzondere locaties, vaak in de open lucht, geven de voorstellingen een unieke sfeer.

7 juni t/m 16 juni 2024

Terschellinger Openlucht Festival

Terschelling Openlucht Filmfestival, de naam zegt het al: films in de buitenlucht. Elke avond weer een mooie film, waar je onder het genot van wat een hapje & een sapje van kunt genieten! Kijk film onder de sterren. Mocht het met bakken uit de hemel komen, dan zoeken ze een plekje binnen.

9 t/m 18 augustus 2024

Rock n Roll street Terschelling

Rock ’n Roll street

Yes, we mogen weer: Rock and Roll Street Terschelling 2024 kan los! Overdag optredens van diverse bands op de buitenpodia en ’s avonds in de cafés van Midsland. Verder ook dansdemonstraties, petticoats, suikerspinnen, vetkuiven, fraaie oldtimers en een solexoptocht.

13 t/m 15 september 2024

Berenloop Terschelling

Berenloop – Terschelling marathon

Deze marathon voert ruim 4000 hardlopers door het gevarieerde landschap van Terschelling. De Berenloop wordt tot de mooiste en zwaarste marathons van ons land gerekend.

10 november 2024

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar alle evenementen van het eiland? Bekijk hier de complete evenementenkalender.

Top