Wat zijn de in- en uit check tijden?

In het voor- en naseizoen kunt u de hele dag gewoon arriveren en vertrekken, dan hebben wij dus geen in- en uitcheck tijden. In het hoogseizoen gelden er wel in- en uitcheck tijden, dit krijgt u bij de reservering te horen. Voor de stacaravans en safaritenten gelden er altijd in- en uitcheck tijden.

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Bij een reservering vragen wij een aanbetaling van 50%, het overige bedrag (inclusief toeristenbelasting) betaalt u bij aankomst!

Zijn huisdieren toegestaan op de camping?

Ja, huisdieren zijn van harte welkom. Let wel op dat ze op de camping zelf aangelijnd moeten zijn.

Kan ik boodschappen doen op de Camping

Jazeker, wij hebben op het terrein van de camping zelf een RECRA Supermarkt waar u al uw boodschappen en uiteraard ’s ochtends vers gebakken broodjes kunt halen.

Kan ik mijn auto kwijt op de camping?

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om de auto naast uw staanplaats (tent, caravan, stacaravan) te parkeren! Ten behoeve van de rust en veiligheid op de camping kunt u uw auto parkeren op de centrale parkeerplaats. Op de dag van aankomst en vertrek mag u natuurlijk wel met de auto naar uw kampeerplek rijden.

Is er Wifi op de camping?

Ja! Op de hele camping is er gratis wifi beschikbaar voor alle gasten.

Kunnen familie/vrienden een bezoekje brengen?

Bezoekers zijn van harte welkom, en mogen overdag gratis op de camping verblijven. Willen ze ook overnachten dan geldt het normale tarief.

Vanaf wanneer kan ik reserveren voor aankomend seizoen?

Vanaf 1 november kunt u reserveren voor het aankomende seizoen. Wilt u zeker zijn van een plek op onze camping, dan raden wij aan om snel te reserveren.

Word er jeugd toegelaten op de camping?

Word er jeugd toegelaten op de camping om zelfstandig te kamperen?
Nee, wij laten geen jeugd zonder ouders toe op de camping.
Mocht je wel hebben gereserveerd dan kan bij aankomst de toegang geweigerd worden en krijg je je geld terug. (Mocht je al een aanbetaling gedaan hebben.)

Top