Overnachten op Terschelling bij Camping Cupido

Terschelling is een veelzijdig Waddeneiland met veel mogelijke activiteiten en bijzondere natuur. Op het eiland vindt u prachtige zandstranden en een fraaie natuur, waar u geweldig van kunt genieten vanwege het weinige aantal auto’s op Terschelling. Bent u van plan op vakantie te gaan naar dit prachtige Waddeneiland? Dan zoekt u natuurlijk een plek om te overnachten. U kunt perfect overnachten op Camping Cupido in het centraal gelegen plaatsje Hee.

Fijne locatie bij het meer op Terschelling

Niet alleen kunt u op Camping Cupido heerlijk overnachten op Terschelling, maar ook kunt u optimaal genieten van de omliggende natuur. De camping ligt midden op het eiland, omringt door bossen om door te fietsen en ligt aan het Duinmeertje van Hee waar u in de zomer kunt zwemmen en relaxen. Ook bent u in een paar minuten bij het strand.

Natuurcamping Camping Cupido
Meertje van Hee camping Cupido Terschelling

Kamperen op Terschelling bij Camping Cupido

Op Camping Cupido ervaart u Terschelling. De camping ligt midden in de Terschellingse natuur waardoor u heerlijk kunt genieten van het eiland. Niet alleen kunt u kamperen op de camping. Ook kunt u een luxe tent huren of overnachten in een volledig verzorgde stacaravan. Waar wacht u nog op?

Top